Autor |
Wiadomość |
Kajka
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 164
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 22:18, 24 Maj 2010 Temat postu: Systemy zarządzanie bezpieczeństwem żywności- dr Szkiel |
|
|
Wiadomość dla wszystkich, którzy zapisali się na ten wykład. Zaliczenie odbędzie się 7 czerwca. Za tydzień kobitka powie na co zwrócić uwagę i jak podzielimy naszą grupę, bo jest nas za dużo na jedną turę.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
ola_t
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 60
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 21:21, 25 Maj 2010 Temat postu: |
|
|
Dzięki
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
ola prystupa
Dołączył: 31 Sty 2008
Posty: 72
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: am gdynia
|
Wysłany: Wto 11:07, 08 Cze 2010 Temat postu: |
|
|
Cześć, na co Szkiel kazała zwrócić uwagę? Dzięki z góry za pomoc*
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
ewelina_mala
Dołączył: 25 Lut 2008
Posty: 41
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 13:44, 08 Cze 2010 Temat postu: |
|
|
normy serii 22000
zasady HACCP
ogólne zasady prawa żywnościowego
wymagania specyficzne BRC i IFS
identyfikowalność
zagrozenia
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|