Forum www.tizj06.fora.pl Strona Główna

 Systemy zarządzanie bezpieczeństwem żywności- dr Szkiel

Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Kajka




Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 164
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 22:18, 24 Maj 2010    Temat postu: Systemy zarządzanie bezpieczeństwem żywności- dr Szkiel

Wiadomość dla wszystkich, którzy zapisali się na ten wykład. Zaliczenie odbędzie się 7 czerwca. Za tydzień kobitka powie na co zwrócić uwagę i jak podzielimy naszą grupę, bo jest nas za dużo na jedną turę.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ola_t




Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 60
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 21:21, 25 Maj 2010    Temat postu:

Dzięki Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ola prystupa




Dołączył: 31 Sty 2008
Posty: 72
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: am gdynia

PostWysłany: Wto 11:07, 08 Cze 2010    Temat postu:

Cześć, na co Szkiel kazała zwrócić uwagę? Dzięki z góry za pomoc*

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ewelina_mala




Dołączył: 25 Lut 2008
Posty: 41
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 13:44, 08 Cze 2010    Temat postu:

normy serii 22000
zasady HACCP
ogólne zasady prawa żywnościowego
wymagania specyficzne BRC i IFS
identyfikowalność
zagrozenia


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.tizj06.fora.pl Strona Główna -> Wykłady i ćwiczenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
gBlue v1.3 // Theme created by Sopel & Programosy
Regulamin